Ετό: «O Μέσι είναι… γιος μου κι έμεινε σπίτι του» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ετό: «O Μέσι είναι… γιος μου κι έμεινε σπίτι του» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε για πρώτη φορά φέτος με την Μπαρτσελόνα και ο Σαμουέλ Ετό με τον Κάρλες Πουγιόλ το πανηγύρισαν ανάλογα.

Στα μέσα Αυγούστου, προτού σκάσει η «βόμβα Μέσι» στην Μπαρτσελόνα, ο Σαμουέλ Ετό έλεγε ότι «ο Μέσι είναι σαν γιος μου και πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να τελειώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη».

Την Δευτέρα (07/09), ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Μπάρτσα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της παραμονής του και, στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων, προπονήθηκε μόνος του, με τον Καμερουνέζο παλαίμαχο επιθετικό των Μπλαουγκράνα να πανηγυρίζει γι’ αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι ευτυχισμένος, γιατί ο γιος μου, ο Μέσι έμεινε σπίτι του. Αλλά στην Μπάρτσα χρειαζόμαστε και άλλους παίκτες με Μπλαουγκράνα DNA. Ο Μέσι μόνο δεν είναι αρκετός» ξεκαθάρισε ο «Σαμού».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ετό: «O Μέσι είναι… γιος μου κι έμεινε σπίτι του» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE