Πονοκέφαλος για Στάνκοβιτς: Σε… αναμμένα κάρβουνα για ένα από τα «αστέρια» του ενόψει Ομόνοιας

Πονοκέφαλος για Στάνκοβιτς: Σε… αναμμένα κάρβουνα για ένα από τα «αστέρια» του ενόψει Ομόνοιας

Πρόβλημα προκύπτει στον Ερυθρό Αστέρα λίγες μέρες πριν τον νοκ άουτ αγώνα κόντρα στην Ομόνοια για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, το αστέρι της ομάδας, Αλεξάνταρ Κατάι υπέστη ένα τραυματισμό στη μίνι προετοιμασία, ο οποίος τον καθιστά αμφίβολο ενόψει του αγώνα με το τριφύλλι, παρά το γεγονός πως οι εξετάσεις του δεν έδειξαν να έχει κάτι το σοβαρό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, θα χάσει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Τσουκαρίσκι την ερχόμενη Παρασκευή (12/9), ενώ δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα (7/9) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ομόνοια.

Ο Σέρβος, ξεκίνησε καλά τη σεζόν, σκοράροντας τέσσερα γκολ ερχόμενος από το MLS και την Αμερικανική ομάδα Λος Άντζελες Γκάλαξι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το δημοσίευμα

The post Πονοκέφαλος για Στάνκοβιτς: Σε… αναμμένα κάρβουνα για ένα από τα «αστέρια» του ενόψει Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE