LIFESTYLE

Big Brother:Τι τηλεθέαση έκανε το επεισόδιο μετά το σάλο με το χυδαίο σχόλιο

Big Brother:Τι τηλεθέαση έκανε το επεισόδιο μετά το σάλο με το χυδαίο σχόλιο

Δεν γύρισαν την πλάτη τους στο Big Brother οι τηλεθεατές μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμών.

Το πρώτο επεισόδιο του Big Brother που προβλήθηκε μετά τη θύελλα αντιδράσεων για το προσβλητικό σχόλιο του Αλεξανδρίδη, συγκέντρωσε 23,1% στο γενικό σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό.

Το σχόλιο περί βιασμού
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ακούγεται, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, να κάνει εμετικά σχόλια για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες, λέγοντας σε συζήτηση με δύο ακόμα παίκτες του ριάλιτι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα χυδαία σχόλια του παίκτη, υπήρξε παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος ζήτησε την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΙ. «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» έγραψε στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας.

Τα απαράδεκτα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες καταδίκασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας παρέμβαση του ΕΣΡ ενώ χορηγοί ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από το Big Brother.

Τελικά η παραγωγή του Big Brother κάλεσε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον έδιωξε από το ριάλιτι.

Aπό gazetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top