Τρία στα τρία;

Τρία στα τρία;

Με φάρο τις νίκες στα δύο τελευταία ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΚ η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και θέλει ακόμα μία νίκη η οποία αυτόματα θα την ανεβάσει στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους είναι σε μεγάλη φόρμα κάτι που θέλει να διατηρήσει σήμερα μπροστά στον κόσμο της. Οι προϋποθέσεις που δημιουργούνται είναι πολύ σημαντικές μιας και η Κυρία ανεβαίνει σήμερα στην 4η θέση αν επικρατήσει των γαλαζοκιτρίνων. 

Από κει και πέρα ακολουθούν οι αγώνες: ΑΕΚ — Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ — Ομόνοια ενώ η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον αδιάφορο Ερμή. Με την απόσταση λοιπόν να είναι στον 1 από την τέταρτη και στους 2 από την τρίτη μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια αν η Ανόρθωση πάρει σήμερα το τρίποντο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE