Μονόδρομος το ΓΣΠ!

Μονόδρομος το ΓΣΠ!

Η βαθμολογική της θέση, (-1) από την Ομόνοια σε συνδυασμό με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για την ΑΕΚ η οποία θέλει να φύγει από το ΓΣΠ το απόγευμα με το διπλό.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν καλείται να βάλει πίσω της την απογοήτευση των τελευταίων αγώνων και να δώσει τα πάντα κόντρα στην Ομόνοια προκειμένου να την ξεπεράσει στη βαθμολογία και να πάρει αυτή το προβάδισμα για την έξοδο στη Ευρώπη. 

Η ΑΕΚ έχοντας σημαντικές απουσίες θα δώσει τα πάντα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ξανακερδίσει εκτός έδρας. Θυμίζουμε ότι ο Δανός προπονητής δεν υπολογίζει στους Massana, Larena, Tomas, Atheba, Μαγκούρη. 

Ο Κρίστιανσεν αναμένεται να παρατάξει τους:

Τόνιο, Μουρίγιο, Καταλά, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Σκπελίτης, Μπόλιεβιτς, Μοντέιρο, Βάντερ, Εγγλέζου και Μυτίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.