Ντανίλο: «Για μία υπέροχη χρονιά…» – Τι είπε για το ιδανικό ξεκίνημα και τι ΙΣΧΥΡΟ να διατηρήσει η ΑΕΛ

Ντανίλο: «Για μία υπέροχη χρονιά…» – Τι είπε για το ιδανικό ξεκίνημα και τι ΙΣΧΥΡΟ να διατηρήσει η ΑΕΛ

Σε ΜΜΕ της Βραζιλίας μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ντανίλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στην σεζόν και βελτιώνουμε την απόδοσή μας στο γήπεδο ανά παιχνίδι. Πρέπει να διατηρήσουμε έναν ισχυρό ρυθμό τώρα για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο με την φανέλα της ομάδας. Βλέπω το ρόστερ πολύ έτοιμο να συνεχίσει να εξελίσσεται. Όλοι εργάζονται σκληρά για αυτό. Όπως και σε άλλα κλαμπ που πέρασα, θέλω να κάνω την ιστορία μου εδώ στο κλαμπ. Θα δουλέψω σκληρά για να κάνω μια υπέροχη χρονιά με την φανέλα της ΑΕΛ».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Ντανίλο: «Για μία υπέροχη χρονιά…» – Τι είπε για το ιδανικό ξεκίνημα και τι ΙΣΧΥΡΟ να διατηρήσει η ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE