Ντανίλο: «Για μία υπέροχη χρονιά…» – Τι είπε για το ιδανικό ξεκίνημα και τι ΙΣΧΥΡΟ να διατηρήσει η ΑΕΛ

Ντανίλο: «Για μία υπέροχη χρονιά…» – Τι είπε για το ιδανικό ξεκίνημα και τι ΙΣΧΥΡΟ να διατηρήσει η ΑΕΛ

Σε ΜΜΕ της Βραζιλίας μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ντανίλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στην σεζόν και βελτιώνουμε την απόδοσή μας στο γήπεδο ανά παιχνίδι. Πρέπει να διατηρήσουμε έναν ισχυρό ρυθμό τώρα για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο με την φανέλα της ομάδας. Βλέπω το ρόστερ πολύ έτοιμο να συνεχίσει να εξελίσσεται. Όλοι εργάζονται σκληρά για αυτό. Όπως και σε άλλα κλαμπ που πέρασα, θέλω να κάνω την ιστορία μου εδώ στο κλαμπ. Θα δουλέψω σκληρά για να κάνω μια υπέροχη χρονιά με την φανέλα της ΑΕΛ».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Ντανίλο: «Για μία υπέροχη χρονιά…» – Τι είπε για το ιδανικό ξεκίνημα και τι ΙΣΧΥΡΟ να διατηρήσει η ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE