Γαλλία: Ανατίναξε το σπίτι του προσπαθώντας να εξοντώσει μια μύγα

Γαλλία: Ανατίναξε το σπίτι του προσπαθώντας να εξοντώσει μια μύγα

Ένας άντρας ανατίναξε μέρος του σπιτιού του στη Γαλλία προσπαθώντας να σκοτώσει μια μύγα.

Ο άντρας, 80 ετών, ετοιμαζόταν να απολαύσει το βραδινό του φαγητό, όταν εντόπισε μια μύγα στον χώρο και αποφάσισε να την εξαφανίσει, καθώς τον ενοχλούσε. 

Πήρε μια ηλεκτρική ρακέτα σχεδιασμένη να χτυπά έντομα και άρχισε να τη χτυπάει - αλλά ένα δοχείο αερίου διέρρευσε στο σπίτι του στο Ντορντόν. Μια αντίδραση μεταξύ του ηλεκτρισμού της ρακέτας και του αερίου προκάλεσε έκρηξη, καταστρέφοντας την κουζίνα και καταστρέφοντας εν μέρει την οροφή του σπιτιού στο χωριό Parcoul-Chenaud.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο ηλικιωμένος γλίτωσε με μερικά εγκαύματα στο χέρι του ενώ έκτοτε η οικογένειά του επισκευάζει την οικία του ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε αυτή ο άτυχος άνδρας. Ωστόσο, η τύχη της μύγας δεν είναι γνωστή, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Sud-Ouest.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE