ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά εντός του πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας - Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις

ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά εντός του πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας - Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 13:50 το μεσημέρι της Δευτέρας 07/09, εντός του πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει ότι την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, 2020 και ώρα 13:50 εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός του πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας.

Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς επίσης και ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE