Ενισχύθηκε με δύο νέα οχήματα ο στόλος της Πυροσβεστικής στο αεροδρόμιο Λάρνακας -VIDEO

Ενισχύθηκε με δύο νέα οχήματα ο στόλος της Πυροσβεστικής στο αεροδρόμιο Λάρνακας -VIDEO

Δυο καινούρια οχήματα Rosenbauer, τύπου Panther, εντάχθηκαν στον στόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airports, τα νέα οχήματα παραδόθηκαν κατευθείαν από το εργοστάσιο της εταιρείας στην Αυστρία και μετά απ’ τις απαραίτητες επιθεωρήσεις είναι έτοιμα για χρήση.

Τα Rosenbauer Panther PA146 είναι δυνατά και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της πυροσβεστικής τεχνολογίας ενώ παρόμοια ή αντίστοιχα μοντέλα οχημάτων χρησιμοποιούνται στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου όπως στο Ντουμπάι και το Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των οχημάτων απ’ την Hermes Airports στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αεροδρομίου Λάρνακας, οι πυροσβέστες παρουσίασαν τις δυνατότητες των οχημάτων. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE