Συνάντηση Μητσοτάκη-Μακρόν

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μακρόν

Συνάντηση στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Συνόδου θα έχουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, την Πέμπτη 10/09, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας.

Η Αθήνα επιθυμεί να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αγορά αμυντικού εξοπλισμού από τη Γαλλία και κυρίως αυτή των 18 «Ραφάλ». Η συνάντηση Μακρόν – Μητσοτάκη την Πέμπτη αναμένεται να επιβεβαιώσει τη βούληση των δύο χωρών να προχωρήσει η συμφωνία ενώ η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να σταλεί και ένα ισχυρό μήνυμα στην Άγκυρα προκειμένου να σταματήσουν οι προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει από τη Θεσσαλονίκη το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα αφορά και στους τρεις Κλάδους: Πεζικό, Αεροπορία και Ναυτικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE