Τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο συζητά το Υπουργικό στην Τουρκία

Τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο συζητά το Υπουργικό στην Τουρκία

Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο θα είναι το βασικό θέμα στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο συνέρχεται σήμερα υπό τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την Γενί Σαφάκ. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα αξιολογηθεί και δήλωση του ΝΑΤΟ για τεχνικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα ενημερώσει για τις διπλωματικές επαφές που είχε σχετικά με τις εξελίξεις στη Μεσόγειο. Στη σύνοδο του Υπουργικού θα συζητηθούν και οι εξελίξεις στη Λιβύη, ενώ αναμένεται να γίνει ενημέρωση και για τη συνάντηση που είχε χθες ο Τούρκος Πρόεδρος με τον Πρωθυπουργό της Λιβύης Φαγίζ Σαράτς. Ενημέρωση αναμένεται να κάνει και ο Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ για τη συνάντησή του που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών της Λιβύης Φετχί Μπασάγα. 

Σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ θα συζητηθεί επίσης και η πρόταση του ηγέτη του Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί για επαναφορά της θανατικής ποινής. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE