Έδωσε το τελευταίο φιλικό και βλέπει Ανόρθωση

Έδωσε το τελευταίο φιλικό και βλέπει Ανόρθωση

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με το τελευταίο φιλικό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι «πράσινοι» του Ανδρέα Νικολάου επικράτησαν στη Λεμεσό της Καρμιώτισσας και βλέπουν πλέον την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο στους φιλικούς αγώνες που έδωσε και προσδοκεί σε ανάλογη συνέχεια στα επίσημα παιχνίδια.

Για την 1η αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην Ανόρθωση. Το παιχνίδι θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 11:00, στο Κοινοτικό Στάδιο Κελιών».

 

The post Έδωσε το τελευταίο φιλικό και βλέπει Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE