Μίλησε για τη ΜΑΧΗ με τον ΑΠΟΕΛ ο κόουτς της Καϊσάρ – «Υπάρχει κάποια ένταση…»

Μίλησε για τη ΜΑΧΗ με τον ΑΠΟΕΛ ο κόουτς της Καϊσάρ – «Υπάρχει κάποια ένταση…»

Σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας μίλησε ο προπονητής της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Καϊσάρ, ο Στόισκο Μλαντένοφ (Stoycho Mladenov), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στην Κυπριακή ομάδα.

«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε αυτόν τον αγώνα. Θα προετοιμαστούμε προσεκτικά. Ξεκινάμε το ταξίδι μας, και αυτή είναι μια εμπειρία. Οι Κύπριοι έχουν πολλή εμπειρία με αρκετές συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα λάβουμε μέρος σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά. Υπάρχει κάποια ένταση, και το καθήκον μου είναι να ηρεμήσω την ομάδα, να κρατήσω την εμπιστοσύνη. Ο χαρακτήρας που δείχνουν οι παίκτες μας είναι αξιέπαινος, αλλά η εμπειρία είναι εξαιρετικά σημαντική στους ευρωπαϊκούς αγώνες» είπε ο κόουτς της Καϊσάρ και συμπλήρωσε «Η αναβολή του πρωταθλήματος μας ανάγκασε να ακυρώσουμε προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε καλά τώρα. Αυτή η εμπειρία θα είναι χρήσιμη για εμάς στο μέλλον».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα με τη συνέντευξη

 

The post Μίλησε για τη ΜΑΧΗ με τον ΑΠΟΕΛ ο κόουτς της Καϊσάρ – «Υπάρχει κάποια ένταση…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».