Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση για αφόρητη ζέστη - Τι ώρες να προσέξετε

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση για αφόρητη ζέστη - Τι ώρες να προσέξετε

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για τη Δευτέρα (07/09), με το θερμόμετρο να αναμένεται να ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Η προειδοποίηση ισχύει μεταξύ των ωρών 13:00 και 17:00 σήμερα.

«Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά», αναφέρεται στην προειδοποίηση. Στο δελτίο του Τμήματος για την ημέρα σημειώνεται ότι «η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά».

Στην προειδοποίησή του το Τμήμα προσθέτει ότι είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά.

Δείτε το αναλυτικό δελτίο καιρού για τις ερχόμενες ημέρες εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE