ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμός για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών

ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμός για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών

Προβληματισμό προκαλούν στις αρμόδεις Αρχές της Δημοκρατίας, οι συνεχόμενες ροές μεταναστών που φτάνουν στο νησί τις τελευταίες μέρες.

Γι' αυτό τον λόγο, την Δευτέρα (07/09) το απόγευμα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των αρμόδιων Υπουργείων και Αρχών, έτσι ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για οριστική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο (05/09), η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων σχετικά με την άφιξη 51 μεταναστών στο Παραλίμνι, ενώ την Κυριακή (06/09), επαναπατρίστηκαν 33 μετανάστες από τον Λίβανο, οι οποιοί έιχαν φτάσει στην Κύπρο και πάλι το Σάββατο (05/09).

Εξάλλου, το βράδυ της Κυριακής (06/09), εντοπίστηκε νέο πλοιάριο με 22 μετανάστες, ανοικτά του Ζυγίου, με την Λιμενική να βρίσκεται επί ποδός για αντιμετώπιση της κατάστασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE