ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δυνατά» για Λιβάι Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δυνατά» για Λιβάι Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του 22χρονου, Λιβάι Γκαρσία. Συζητούν και την Κυριακή (6/9) οι δύο πλευρές και υπάρχει προτεραιότητα για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

ΟΛιβάι Γκαρσία έχει είναι πολύ μπροστά στην κούρσα για τον εξτρέμ που η ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της. Αν και οι απαιτήσεις της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι πολύ υψηλές, καθώς αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, η Ένωση προσπαθεί να φέρει εις πέρας το deal αυτό, προφανώς έχοντας ως όπλο τη σημαντική οικονομική ενίσχυση από την πώληση του Μάριου Οικονόμου αντί 1 εκατ. ευρώ.

Ο Γκαρσία είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Δεν προχώρησε ωστόσο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχε η τότε η ομάδα του, Κίριατ Σμόνα, σε ένα καλοκαίρι που η Ένωση είχε ήδη ανοιχτεί πολύ στο μεταγραφικό παζάρι.

 

 

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr λένε ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια από την πλευρά της Ένωσης για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού εξτρέμ, με αγορά ή ακριβό δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Να σημειωθεί ότι αν και τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει στο αριστερό φτερό της επίθεσης, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε κυρίως δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον προχωρήσει, η ΑΕΚ κάτι περιμένει για την πώληση του Ντανιέλε Βέρντε, το ενδιαφέρον για την απόκτηση του οποίου της έχει εκφράσει η νεοφώτιστη στην Serie A Σπέτσια, δίχως ωστόσο να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση.

Πηγή: Sport24.gr

The post «Δυνατά» για Λιβάι Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top