Μαχαίρωσαν οπαδό του Άρη στην Ελλάδα! Χτύπαγαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους

Μαχαίρωσαν οπαδό του Άρη στην Ελλάδα! Χτύπαγαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους

Άγρια επίθεση με μολότοφ και μαχαιριές δέχθηκαν οπαδοί του Άρη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Super 3 σε μαγαζί στην Παπαναστασίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περίπου 100 άτομα μπούκαραν μέσα στο μαγαζί που βρίσκεται στο τέλος της Παπαναστασίου (απέναντι από τον Ιπποκράτειο) και επιτέθηκαν στους φίλους του Άρη. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να πετάξουν μολότοφ μέσα στο μαγαζί βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι άγνωστοι φώναζαν συνθήματα κατά του Άρη και χτύπαγαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες του SDNA ένας φίλος του Άρη δέχθηκε δύο μαχαιριές.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE