LIFESTYLE

Ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος γνωρίζει τις υποψήφιες συντρόφους του

Ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος γνωρίζει τις υποψήφιες συντρόφους του

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να διεκδικηθεί από 20 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, στα πιο φαντασμαγορικά ραντεβού.

Mια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση: κινηματογραφικές τοποθεσίες, παραμυθένια σκηνικά, ονειρεμένα ραντεβού και αληθινά συναισθήματα.

Όπως παρακολουθούμε στο νέο τρέιλερ που προωθεί την πρεμιέρα του «Bachelor», την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00, οι διαγωνιζόμενες… σφάζονται στα πόδια του γοητευτικού Παναγιώτη προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη θέση στην καρδιά του!

O Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως real estate manager και του αρέσει να βάζει στόχους και να κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Η σχέση που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι γονείς του είναι πρότυπο για τον Παναγιώτη κι έτσι ξέρει πολύ καλά τι αναζητά από την επόμενη σύντροφό του, μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης. Δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top