Η προσπάθεια Κοντίδη και Καριόλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η προσπάθεια Κοντίδη και Καριόλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Παύλος Κοντίδης και Ανδρέας Καριόλου συμπλήρωσαν την 3η μέρα των διαδρομών, χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις στις θέσεις τους στη γενική κατάταξη.

Οι δύο συμπατριώτες μας συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας (ISAF) που διεξάγεται στη Γαλλία και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Παύλος Κοντίδης στη κατηγορία laser πήρε την 16η θέση στην πρώτη διαδρομή και την 35η στη δεύτερη, ενώ στη γενική κατάταξη βρίσκεται στη 14η θέση.

Στην κατηγορία RSX ο Ανδρέας Καριόλου κατατάγηκε 25ος, 22ος και 24ος στις τρεις διαδρομές και βρίσκεται στην 30η θέση στη γενική κατάταξη.  

Η προσπάθεια των δύο Κύπριων συνεχίζεται αύριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE