ΧΑΜΟΣ από τους Delije – Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» πριν τα ματς με Τσουκαρίτσκι και Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΑΜΟΣ από τους Delije – Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» πριν τα ματς με Τσουκαρίτσκι και Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον καλύτερο τρόπο, έδειξαν την στήριξη τους σε παίκτες και προπονητή, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, οι Delije περίμεναν στο ξενοδοχείο τους “ερυθρόλευκους” του Βελιγραδίου, αποθεώνοντας τους και ζητώντας τη νίκη στα δύο επόμενα ματς κόντρα σε Τσουκαρίτσκι (11/09) και Ομόνοια (16/09).

Σημειώνουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο που ανέβασε η Σερβική ομάδα στο Twitter, το ψυχολογικό “ντοπάρισμα” των Delije σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, κυρίως ενόψει του κρίσιμου νοκ-άουτ αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

The post ΧΑΜΟΣ από τους Delije – Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» πριν τα ματς με Τσουκαρίτσκι και Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.