Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου ο κόουτς του Μαυροβουνίου – «Εμπνέεται από αυτό…»

Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου ο κόουτς του Μαυροβουνίου – «Εμπνέεται από αυτό…»

Ο προπονητής της Εθνικής Μαυροβουνίου, Faruk Hadzibegic, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, δήλωσε τα εξής: 

«Kαταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κύπρο για την απόφαση της να ανανεώσει την Εθνική με νεαρούς παίκτες. Έδειξε τι μπορεί να κάνει σε αυτό το γκρουπ. Ήταν πολύ συμπαγής και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να έχουμε καλή απόδοση. Θεωρώ πως και τα επόμενα παιχνίδια στο θεσμό θα είναι εξίσου δύσκολα όπως το σημερινό.  Στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο ώστε ν’ ανέβουμε κατηγορία. Το Μαυροβούνιο είναι μια ποδοσφαιρική χώρα, εμπνέεται από αυτό και θέλει την επιτυχία. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό σε κάθε παιχνίδι μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας».

The post Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου ο κόουτς του Μαυροβουνίου – «Εμπνέεται από αυτό…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE