Γερμανός οπαδός με Κυπριακή μπύρα βλέπει την Εθνική μας και… «Πάμε Κύπρος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γερμανός οπαδός με Κυπριακή μπύρα βλέπει την Εθνική μας και… «Πάμε Κύπρος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γερμανός φίλαθλος, Μάρκο Χέις (γνωστός περισσότερο στους Απολλωνίστες, μιας και εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει τη Λεμεσιανή ομάδα στην Κύπρο, ενώ στη χώρα του είναι οπαδός της Γιούνιον Βερολίνου), ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου απέναντι στο Μαυροβούνιο, δύο φωτογραφίες, όπου παρακολουθεί το παιχνίδι τηλεοπτικά, ντυμένος με τα σήματα της Κύπρου μας και με Κυπριακή μπύρα στο χέρι, γράφοντας στα Ελληνικά «Πάμε Κύπρος».

Δείτε την ανάρτηση του:

The post Γερμανός οπαδός με Κυπριακή μπύρα βλέπει την Εθνική μας και… «Πάμε Κύπρος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE