Παντρεύεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Παντρεύεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό το ειδύλλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.

Λίγο πριν τον 15Αύγουστο εκείνος ξενάγησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στα μέρη του στη Θεσπρωτία και σήμερα – όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso – το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του.

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρας Ζουγανέλη  κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του ερωτευμένου ζευγαριού που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εστία».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.