ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο ξεκίνημα με Βάλεμ στο ΓΣΠ – Πιθανή ενδεκάδα

Νέο ξεκίνημα με Βάλεμ στο ΓΣΠ – Πιθανή ενδεκάδα

Μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας λόγω της Πανδημίας, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση, υποδεχόμενη στις 19:00 στο ΓΣΠ το Μαυροβούνιο.

Ο αγώνας είναι για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου της 3ης κατηγορίας του Nations League. Θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD. Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, βάσει του πρωτοκόλλου της UEFA.

Η Κύπρος συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και το Λουξεμβούργο που αγωνίζονται απόψε μεταξύ τους στο Μπακού. Το Αζερμπαϊτζάν θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας, την Τρίτη στις 21:45 στο ΓΣΠ.

Νέο ξεκίνημα λοιπόν για την Εθνική μας, σε νέα διοργάνωση και με νέο προπονητή, αφού ο Γιόχαν Βάλεμ θα κάνει απόψε ντεμπούτο στον πάγκο. Στη σημερινή, πρώτη του παρουσία ως Ομοσπονδιακός προπονητής, έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Τάσος Κίσσας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Καρώ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Κύπρος Χριστοφόρου, Χρίστος Γουήλερ, Γρηγόρης Κάστανος, Ιωάννης Κούσουλος, Ματία Σπόλιαριτς, Μαρίνος Τζιωνής, Γιάννης Σατσιάς, Ανδρέας Αβραάμ, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου, Λοϊζος Λοϊζου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία και Δημήτρης Χριστοφή.

***Ο Νικόλας Ιωάννου έμεινε εκτός αποστολής καθώς όπως ενημέρωσε δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο ματς για προσωπικούς λόγους.

Πιθανή ενδεκάδα: Μιχαήλ, Καρώ, Κύπρος, Λαΐφης, Γουίλερ, Κούσουλος, Κάστανος, Σπόλιαριτς, Πίττας, Αβραάμ, Πιέρος (Ηλία)

cfa.com.cy

The post Νέο ξεκίνημα με Βάλεμ στο ΓΣΠ – Πιθανή ενδεκάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top