Η Αγγέλα επιστρέφει...

Η Αγγέλα επιστρέφει...

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στη Ζυρίχη οι εργασίες του σεμιναρίου της FIFA για τους διαιτητές και τους βοηθούς διαιτητές που έχουν επιλεγεί για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2015.

Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 20 Απριλίου και κατά τη διάρκεια του όλοι οι διαιτητές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, φυσικής κατάστασης και στον τομέα της εκπαίδευσης έγιναν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα.
 
Για τη μεγάλη διοργάνωση του Καναδά η Επιτροπή Διαιτησίας της FIFA επέλεξε διαιτητές από 49 χώρες. Συγκεκριμένα επέλεξε 22 διαιτητές, 7 αναπληρωματικούς διαιτητές και 44 βοηθούς διαιτητές. 

Από την ευρωπαϊκή ζώνη έχουν επιλεγεί 16 βοηθοί διαιτητές, ανάμεσα τους και η διεθνής μας βοηθός διαιτητής Αγγέλα Κυριάκου.

Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει και δεύτερο σεμινάριο με τις τελικές οδηγίες στο Βανκούβερ.

Η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών θα αρχίσει στις 6 Ιουνίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου 2015 με τη συμμετοχή 24 ομάδων.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE