Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.
Γύρω στις 16:00 ο 50χρονος βρισκόταν στο χώρο αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας, χωρίς να φέρει προστατευτική μάσκα προσώπου, όπως ορίζεται από τα διατάγματα για αναχαίτηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Μέλη της Αστυνομίας, τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να φορέσει μάσκα, με αποτέλεσμα αυτός να αρχίσει να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία, αρνούμενος να το πράξει. Επίσης, φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.
Στη συνέχεια ο 50χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης ανησυχίας, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Ακολούθως, αφού εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο βάσει του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, για μη χρήση προστατευτικής μάσκας, αφέθηκε ελεύθερος.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις