Κυπριακή ομάδα ΔΙΕΓΡΑΨΕ μέλος του Δ.Σ. και του απαγόρευσε κάθε επαφή με παίκτες και τεχνικό τιμ!

Κυπριακή ομάδα ΔΙΕΓΡΑΨΕ μέλος του Δ.Σ. και του απαγόρευσε κάθε επαφή με παίκτες και τεχνικό τιμ!

Ανακοίνωση από το σωματείο Ολυμπιάς Λυμπιών:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας αποφάσισε τη διαγραφή του Γιώργου Ζαβρή από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και την απαγόρευση εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια και οποιαδήποτε επαφή με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο στους πιο πάνω χώρους.

Ως εκ τούτου, στηρίζουμε τις προσπάθειες και ενέργειες του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας”.

The post Κυπριακή ομάδα ΔΙΕΓΡΑΨΕ μέλος του Δ.Σ. και του απαγόρευσε κάθε επαφή με παίκτες και τεχνικό τιμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE