Έβαψαν σκύλο πορτοκαλί και μαύρο για να μοιάζει με τίγρη - Οργή από φιλοζωικές οργανώσεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έβαψαν σκύλο πορτοκαλί και μαύρο για να μοιάζει με τίγρη - Οργή από φιλοζωικές οργανώσεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φιλοζωϊκή οργάνωση προσφέρει ανταμοιβή στην βοήθεια εντοπισμού του ανθρώπου που έβαψε τον σκύλο.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με μερικούς ανθρώπους που κάνουν ότι μπορούν για να ταλαιπωρούν ζώα.

Δείτε για παράδειγμα την τελευταία περίπτωση από την Μαλαισία. Εκεί που κάποιος ή κάποιοι έβαψαν πορτοκαλί και μαύρο έναν σκύλο, προκειμένου να μοιάζει με τίγρη.

Η φιλλοζωϊκή οργάνωση Persatuan Haiwan Malasia έχει επικηρύξει τον δράστη, δίνοντας μάλιστα ανταμοιβή σε όποιον βοηθήσει στην ταυτοποίησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE