Η συνέντευξη τύπου, η τελευταία προπόνηση και ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο

Η συνέντευξη τύπου, η τελευταία προπόνηση και ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Μαυροβούνιο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 19:45 στο ΓΣΠ και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ. 

Στις 12:00 το μεσημέρι ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιόχαν Βάλεμ και ο Γιάννης Κούσουλος θα μιλήσουν σε Συνέντευξη Τύπου στο Συνεδρίακό κέντρου ΓΣΠ.

Στις προπονήσεις της Εθνικής συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Τάσος Κίσσας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Καρώ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Κύπρος Χριστοφόρου, Νικόλας Ιωάννου, Χρίστος Γουήλερ, Γρηγόρης Κάστανος, Ιωάννης Κούσουλος, Ματία Σπόλιαριτς, Μαρίνος Τζιωνής, Γιάννης Σατσιάς, Ανδρέας Αβραάμ, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου, Λοϊζος Λοϊζου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία και Δημήτρης Χριστοφή.

Να σημειωθεί πως ο Βαλεντίνος Σιέλης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Μαυροβούνιο λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο Nations League. Έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με το Αζερμπαϊτζάν (21:45, ΓΣΠ).

Οι αγώνες της Εθνικής μας θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κανονισμών UEFA. Θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

The post Η συνέντευξη τύπου, η τελευταία προπόνηση και ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE