Δικαιοδοσία στην Τουρκία αναγνωρίζει η Ρωσία στις περιοχές ασκήσεων της, σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Δικαιοδοσία στην Τουρκία αναγνωρίζει η Ρωσία στις περιοχές ασκήσεων της, σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Δικαιοδοσία στην Τουρκία αναγνωρίζει η Ρωσία στις δύο περιοχές που θα πραγματοποιήσει τις εκπαιδευτικές της ασκήσεις ανοιχτά του Κας και ανατολικά της Κύπρου, σχολιάζει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.  


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ενώ φυσιολογικά αναμενόταν η Ρωσία να επιλέξει τον σταθμό του Ηρακλείου της Κρήτης για την έκδοση NAVTEX για τις ασκήσεις της ανοιχτά του Κας - Αττάλειας και για τις ασκήσεις της ανατολικά της Κύπρου τον σταθμό της Λάρνακας, αυτή τη φορά επέλεξε για όλες τις περιοχές τον σταθμό Ατάλειας. 

Η Γενί Σαφάκ σχολιάζει ότι αυτή η κίνηση στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στην Αθήνα και τη Λευκωσία ότι αναγνωρίζει πως σε εκείνες τις περιοχές στην ανατολική Μεσόγειο, τη δικαιοδοσία την έχει η Τουρκία. Οι ασκήσεις της Μόσχας ανοιχτά του Κας θα πραγματοποιηθούν στις 8-22 Σεπτεμβρίου και μεταξύ Κύπρου - Συρίας στις 17-25 Σεπτεμβρίου. 
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE