Θέμα στην Record o Παγδατής! «Δεν πάει Πορτογαλία»

Θέμα στην Record o Παγδατής! «Δεν πάει Πορτογαλία»

Με τον πρωταθλητής μας, Μάρκο Παγδατή ασχολείται η Πορτογαλική Record.

Σύμφωνα με απογευματινό δημοσίευμα, ο Μάρκος δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά σε τουρνουά που θα γίνει στο Εστορίλ.

Ο τίτλος είναι: «Ο Μάρκος Παγδατής δεν έρχεται στην Πορτογαλία».

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Μάρκος Παγδατής, φιναλίστ του Αυστραλιανού Open το 2006, ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρση του από το Millenniume Estoril Open, που αρχίζει το Σάββατο στο Estoril Tennis Club.

Ο Κύπριος, πρώην top-10 και τώρα στο νούμερο 59 του κόσμου, θα αντικατασταθεί από τον Γάλλο Stephane Robert, που είναι στο νούμερο 312 της ATP».

Στέλιος Δημοσθενους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.