Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι επειδή οι περιοχές που ανακοινώθηκαν με τη NOTAM από τη Ρωσική Ομοσπονδία βρίσκονται εντός της περιοχής δικαιοδοσίας της Τουρκίας για την έκδοση NAVTEX, έπειτα από αξιολόγηση εκδόθηκε ΝAVTEX από τον σταθμό της Αττάλειας για την εν λόγω περιοχή”.
Προστίθεται ότι η εν λόγω NAVTEX αποτελεί μια συνήθη πρακτική για τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας όπως έγινε και στις 7 Απριλίου, 21 Απριλίου, 4 Μαΐου, 20 Μαΐου, 25 Ιουνίου και 18 Αυγούστου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κοινή άσκηση με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις