Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Άλλα τρία νέα θετικά δείγματα κορονοϊού από το ρόστερ της Παρί Σεν-Ζερμέν. Μετά τους Νεϊμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες σύμφωνα με την Equipe διαγνώστηκαν θετικοί άλλοι τρεις.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μαρκίνιος σύμφωνα με την κορυφαία γαλλική εφημερίδα. Με αυτά τα δεδομένα τίθεται όλο και πιο αμφίβολη η διεξαγωγή του ματς με τη Λανς (10/9, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι και η πρεμιέρα των Παριζιάνων στη Ligue 1 καθώς δεν έχουν παίξει μετά από τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν. Οριστική απόφαση για το ματς του Μπολάρ-Ντελελί δεν έχει ληφθεί. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: www.sport24.gr

The post Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE