Εξαιτίας των εξαιρετικά ψηλών θερμοκρασιών τι ΣΥΣΤΗΝΕΙ η ΚΟΠ στις ομάδες για τους αγώνες τους (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Εξαιτίας των εξαιρετικά ψηλών θερμοκρασιών τι ΣΥΣΤΗΝΕΙ η ΚΟΠ στις ομάδες για τους αγώνες τους (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Εξαιτίας των εξαιρετικά ψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται ιδιαίτερα αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου αλλά και τις επόμενες μέρες, η ΚΟΠ συστήνει προς όλες τις ομάδες, εκεί και όπου είναι δυνατόν, να αναβληθούν ή να μετατεθούν για αργότερα το βράδυ προγραμματισμένες δραστηριότητες τους.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας η θερμοκρασία θα ανέλθει την Παρασκευή στους 45 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 39 στα παράλια και στους 38 στα ψηλότερα ορεινά.

Πηγή: ΚΟΠ

The post Εξαιτίας των εξαιρετικά ψηλών θερμοκρασιών τι ΣΥΣΤΗΝΕΙ η ΚΟΠ στις ομάδες για τους αγώνες τους (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE