ΑΕΚ: Βάρος στη ψυχολογία

ΑΕΚ: Βάρος στη ψυχολογία

Χάθηκε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της στο πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ κοιτάζουν μόνο το αυριανό ματς με την Ομόνοια στη Λευκωσία και είναι αποφασισμένοι να φύγουν με το «διπλό» και να κάνουν τεράστιο βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Είναι αλήθεια, πως μετά την βαριά ήττα από την Ανόρθωση και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, η ομάδα της Λάρνακας πρέπει να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα, προτού να είναι αργά.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δήλωσε σήμερα πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα στη Λευκωσία και πως πρέπει να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη από καλή ψυχολογία, κάτι που θα βοηθήσει και η παρουσία του κόσμου στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Υπάρχει ποιότητα στην ΑΕΚ και η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να διακριθεί. Τώρα, στο κρίσιμο ραντεβού με την Ομόνοια, είναι η ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητες της και να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο, είναι οι απουσίες της ομάδας. Λαρένα, Μασάνα και Τομάς είναι εκτός, ενώ υπάρχει αγωνία για τον Βάντερ. Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή και η αλήθεια, είναι πως είναι εξαιρετικά σημαντικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ.  

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE