ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ: Εκκενώθηκε το Αρχηγείο Αστυνομίας και επιστρατεύτηκαν πυροτεχνουργοί - Συνελήφθηκε ο 26χρονος φαρσέρ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ: Εκκενώθηκε το Αρχηγείο Αστυνομίας και επιστρατεύτηκαν πυροτεχνουργοί - Συνελήφθηκε ο 26χρονος φαρσέρ

Σε μια πρωτοφανή υπόθεση έγιναν μάρτυρες χθες τα μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας αφού δέχθηκαν -λίγο μετά το μεσημέρι- τηλεφώνημα για βόμβα.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο και το Αρχηγείο Αστυνομίας εκκενώθηκε ενώ στη συνέχεια κατέφθασε ομάδα πυροτεχνουργών που έκανε διεξοδική έρευνα στο χώρο, διαπιστώνοντας τελικά πως δεν υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός και πως το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Άμεσα άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 'κακόγουστου' φαρσέρ που αναστάτωσε τα κεντρικά της Αστυνομίας και μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε 26χρονος (που είχε πιθανότατα κάνει την κλήση από τηλεφωνικό θάλαμο) ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ ο 26χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE