«ΠΑΚΕΤΟ» δυο Κύπριοι στην Ξάνθη!

«ΠΑΚΕΤΟ» δυο Κύπριοι στην Ξάνθη!

Ο 20χρονος τερματοφύλακας Στυλιανός Κωνσταντίνου κι ο 18χρονος αμυντικός Μιχάλης Κυριάκου, μεταβαίνουν προσεχώς στην Ξάνθη για να κλείσουν στην τοπική ομώνυμη ομάδα. 

Πιο γνωστός είναι ο Κωνσταντίνου, αφού από τα 15 του χρόνια αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ερμή.

O εξελίξιμος πορτιέρο πέρασε απο Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό.

Το άλλο παιδί που θα… μεταπηδήσει στην Ξάνθη, ο Μιχάλης Κυριάκου, είναι κεντρικός μπακ. Πέρασε απο τις ακαδημίες του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ.

Πέρσι είχε πάει για κάποιο διάστημα σε ακαδημία αγγλικού συλλόγου.

The post «ΠΑΚΕΤΟ» δυο Κύπριοι στην Ξάνθη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE