Το σχόλιο του προπονητής της Μπαρτσελόνα...

Το σχόλιο του προπονητής της Μπαρτσελόνα...

Η Μπαρτσελόνα θα βρει απέναντι της την Μπάγερν Μονάχου σε ένα ημιτελικό Champions League που αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.

Ο Λουίς Ενρίκε σχολίασε για το ματς:

«Δεν είχαμε προτιμήσεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και όλα κρίνονται στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό ματς για την Μπαρτσελόνα, γιατί ο Πεπ είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο εδώ και θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι αντίπαλός μας. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μας αν παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός ή εκτός έδρας. Εμείς θα πάμε με στόχο να νικήσουμε και στα δύο ματς.

Πάντως μέχρι τότε έχουμε καιρό, για μας μέχρι τότε υπάρχει το παιχνίδι με την Εσπανιόλ και τίποτε άλλο. Είναι ένα καταλανικό ντέρμπι και πολύ σημαντικό για μας στην προσπάθεια που κάνουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις

LIVE: Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε στις 09.30 το πρωί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η Βασίλισσα Mάξιμα της Ολλανδίας, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης και η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE