ΚΥΠΡΟΣ: Παρατείνονται τα κυβερνητικά σχέδια στήριξης - Ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς

ΚΥΠΡΟΣ: Παρατείνονται τα κυβερνητικά σχέδια στήριξης - Ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς

Την παράταση των κυβερνητικών πακέτων στήριξης επιχειρήσεων αναμένεται να ανακοινώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί την Πέμπτη (03/09).

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης και η υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, αναμένεται να ανακοινώσουν την παράταση των κυβερνητικών πακέτων στήριξης, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ΥΠΟΙΚ (13:00).

Εξάλλου, η Υπουργός Εργασίας πραγματοποίησε συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους (συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις), όπου συζητήθηκε η κατάσταση ως έχει αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η στήριξη αναμένεται να γίνει πιο στοχευμένα και συγκεκριμένα σε τουριστικές επιχειρήσεις και παρεμφερείς με τον τουρισμό εταιρείες, αλλά και σε επιχειρήσεις που λόγω των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, δεν έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα υφιστάμενα πακέτα στήριξης, έχουν λήξει στις 31 Αυγούστου, με εξαίρεση το Σχέδιο για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE