Η ΚΙΝΗΣΗ Τρίσκο στο ημίχρονο με ΑΠΟΕΛ που λίγοι πρόσεξαν – Το είχε… τάξει; (ΒΙΝΤΕΟ)
02.09.2020 - 00:00
Ένα σκηνικό στο ημίχρονο του ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ που δείχνει πως (μάλλον) ο Τρισκόφσκι είχε τάξει σε οπαδό της ΑΕΚ ένα γκολ!
Η ΑΕΚ θριάμβευσε την περασμένη Κυριακή (30/8) στην Αρένα με 3-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν και ο ηγέτης και αρχηγός της, Ιβάν Τρισκόφσκι.
Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο με την παρακάμερα που έφτιαξε το ΑΕΚ TV, προσέξαμε ότι ο 33χρονος φορ με την έξοδο του από τα αποδυτήρια για την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου είχε μια σύντομη συνομιλία με οπαδό της ΑΕΚ και έκανε μια κίνηση με το χέρι δείχνοντας ότι θα σκοράρει ένα γκολ.
Όπως και έκανε φυσικά, αφού ήταν αυτός που έγραψε το 3-0 και σφράγισε την μεγάλη νίκη επί της πρώην ομάδας του.
Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.