Υπάρχει και άλλο «ΑΓΚΑΘΙ» για Ενσούε…

Υπάρχει και άλλο «ΑΓΚΑΘΙ» για Ενσούε…

Νωρίτερα δημοσιεύσαμε πληροφορίες, ότι μειώνονται οι πιθανότητες να ντυθεί ξανά στα γαλαζοκίτρινα ο Εμίλιο Ενσούε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Αν ΧΑΛΑΣΕΙ, θα είναι λόγω ΜΑΝΑΤΖΕΡ!

Μειώθηκαν οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για Ενσούε…

Δεν φαίνεται να είναι μόνο οι απαιτήσεις του ανθρώπου (πρόκειται για ξένο δικηγόρο με το όνομα Πάολο) που τον εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπάρχει άλλο ένα «αγκάθι».

Πριν ενάμισι χρόνο, όταν η διοίκηση Πετρίδη αποδέσμευσε τον Ισπανό, επειδή φέρεται να χτύπησε τον Πάολο Τραμετσάνι, ο παίκτης προσέφυγε στα αρμόδια δικαστικά σώματα της ΦΙΦΑ, διεκδικώντας ποσό 700 χιλιάδων ευρώ.

Παρουσιάζεται έτοιμος να αποσύρει την προσφυγή του, αλλά πληροφορίες τον φέρουν να διεκδικεί σαφώς μικρότερο ποσό ως αποζημίωση.

The post Υπάρχει και άλλο «ΑΓΚΑΘΙ» για Ενσούε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE