«Να πει την αλήθεια» για την επίθεση στον Ναβάλνι καλεί τη Ρωσία η Βρετανία

«Να πει την αλήθεια» για την επίθεση στον Ναβάλνι καλεί τη Ρωσία η Βρετανία

Να πει την αλήθεια για το τι συνέβη στον Αλεξέι Ναβάλνι κάλεσε τη Μόσχα το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από τη διαπίστωση Γερμανών γιατρών ότι η ηγετική φυσιογνωμία της ρωσικής αντιπολίτευσης δηλητηριάστηκε με νευροτοξική ουσία της οικογένειας Νόβιτσοκ.


Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε «εξωφρενική» τη χρήση ενός «χημικού όπλου» κατά του Αλεξέι Ναβάλνι, υπενθυμίζοντας ότι η Βρετανία γνωρίζει από πρώτο χέρι τις συνέπειες μιας τέτοιας επίθεσης μετά από τη δηλητηρίαση του Σεργκέι και της Γιούλια Σκριπάλ στο Σόλσμπερι τον Μάρτιο του 2018.

Πρόσθεσε ότι η ρωσική κυβέρνηση πρέπει τώρα να εξηγήσει τι συνέβη και ότι το Λονδίνο θα εργαστεί από κοινού με τους διεθνείς εταίρους για την απονομή δικαιοσύνης.

Λίγο νωρίτερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ είχε κάνει λόγο για «απολύτως απαράδεκτη» επίθεση, καλώντας τη Ρωσία «να πει την αλήθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE