Δεν έγινε τον Γενάρη, ίσως γίνει ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του Γιάκολις!

Δεν έγινε τον Γενάρη, ίσως γίνει ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του Γιάκολις!

Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Γουίλερ έκλεινε στον ΑΠΟΕΛ, βγήκε προς τα έξω ότι στα ανταλλάγματα θα ήταν και η μετακίνηση του Αντόνιο Γιάκολις στην ΑΕΛ.

Διαψεύστηκε άμεσα τότε και από τις δυο ομάδες.

Πληροφορίες όμως των τελευταίων ωρών, λένε ότι ο Κροάτης επιθετικός πιθανότατα να τεθεί τώρα υπό τις διαταγές του Ντούσαν Κέρκεζ.

Είναι εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη, εδώ και μερικές εβδομάδες.

Να τονίσουμε πάντως ότι στην ΑΕΛ δεν έχουν κενή θέση στον κατάλογο Α΄. Αν και εφόσον υπάρξει μετακίνηση του Γιάκολις στη Λεμεσό, θα πρέπει να διαγραφεί άλλος παίκτης από το ρόστερ.

Το μεσημέρι υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή του Γιάκολις στο Κολόσσι, τα οποία διαψεύστηκαν από τον επίσημο Απόλλωνα.

The post Δεν έγινε τον Γενάρη, ίσως γίνει ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του Γιάκολις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE