Θετικοί στον κορωνοϊό Νειμάρ και άλλοι δύο παίκτες της Παρί – Επέστρεψαν από διακοπές στην Ίμπιζα

Θετικοί στον κορωνοϊό Νειμάρ και άλλοι δύο παίκτες της Παρί – Επέστρεψαν από διακοπές στην Ίμπιζα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της L’ Equipe οι Νεΐμαρ, Ντι Μαρία και Παρέδες διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Μετά τα τεστ που έγιναν το πρωί της Τετάρτης στην Παρί εντοπίστηκαν τρία κρούσματα και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γνωστή γαλλική ιστοσελίδα οι Νειμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες είναι θετικοί στον ιό.

Και οι τρεις θα μπουν σε καραντίνα ενώ όλοι τους επέστρεψαν από διακοπές στην Ίμπιζα.

The post Θετικοί στον κορωνοϊό Νειμάρ και άλλοι δύο παίκτες της Παρί – Επέστρεψαν από διακοπές στην Ίμπιζα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE