Μήνυμα Πομπέο σε Ελλάδα και Τουρκία: Να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Μήνυμα Πομπέο σε Ελλάδα και Τουρκία: Να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κάλεσε να "μειωθούν οι εντάσεις" στην ανατολική Μεσόγειο.

 

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κάλεσε την Τετάρτη 2/9 την Ελλάδα και την Τουρκία να "μειώσουν τις εντάσεις" για να σταματήσει η κλιμάκωση στην ανατολική Μεσόγειο.

"Καλούμε όλους να κάνουν ένα βήμα για να μειωθούν οι εντάσεις και να αρχίσουν διπλωματικές συνομιλίες στο θέμα των διενέξεων που υπάρχουν στην ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνομιλίες ΠτΔ στο Βατικανό με αρχηγούς κρατών και άλλους αξιωματούχους- Την Κυριακή μεταβαίνει στην Ισπανία

Συνομιλίες ΠτΔ στο Βατικανό με αρχηγούς κρατών και άλλους αξιωματούχους- Την Κυριακή μεταβαίνει στην Ισπανία

Σύντoμες συνομιλίες με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, θρησκευτικούς ηγέτες, επικεφαλής διεθνών θεσμών και αξιωματούχους χωρών και οργανισμών, είχε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό, ανέφερε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.