Μήνυμα Πομπέο σε Ελλάδα και Τουρκία: Να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Μήνυμα Πομπέο σε Ελλάδα και Τουρκία: Να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κάλεσε να "μειωθούν οι εντάσεις" στην ανατολική Μεσόγειο.

 

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κάλεσε την Τετάρτη 2/9 την Ελλάδα και την Τουρκία να "μειώσουν τις εντάσεις" για να σταματήσει η κλιμάκωση στην ανατολική Μεσόγειο.

"Καλούμε όλους να κάνουν ένα βήμα για να μειωθούν οι εντάσεις και να αρχίσουν διπλωματικές συνομιλίες στο θέμα των διενέξεων που υπάρχουν στην ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE