ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξω από πολιτικά παιχνίδια η Ένωση Συντακτών Κύπρου

Έξω από πολιτικά παιχνίδια η Ένωση Συντακτών Κύπρου

Τα πολιτικά κόμματα - όλα ανεξαιρέτως - είναι καλό να αφήσουν τους δημοσιογράφους έξω από τις συνεχείς αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις και διελκυστίνδες τους. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι, συχνά-πυκνά, οι δημοσιογράφοι χρησιμεύουν ως σάκος τους μποξ από όλους τους πολιτικούς χώρους, αναλόγως των περιστάσεων και των συγκυριών.

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου είναι μια ανεξάρτητη, υπερκομματική συντεχνία και θα συνεχίσει να διαφυλάσσει αυτή την ακεραιότητά της ως κόρη οφθαλμού στο διηνεκές. Το μοναδικό συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων της Κύπρου δεν ενεπλάκη ποτέ στο παρελθόν σε πολιτικά παίγνια και ούτε πρόκειται να το πράξει στο μέλλον.
 
Σήμερα που ο δημοσιογραφικός κλάδος δέχεται αλλεπάλληλα πλήγματα λόγω των γνωστών κοινωνικο-οικονομικών συγκυριών οι προτεραιότητες της οργάνωσης είναι άλλες. Είναι η μέγιστη δυνατή συνδικαλιστική συσπείρωση και ενότητα όλων των δημοσιογράφων, προκειμένου να διαφυλαχθούν εργασιακά δικαιώματα και να ανακτηθούν απολεσθέντα ωφελήματα.
 
Ο πολιτικός κόσμος στο σύνολο του καλείται να σεβαστεί αυτή την προτεραιότητα και να στηρίξει τη δημοσιογραφική οικογένεια στις διεκδικήσεις της.
Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συντακτών Κύπρου
 
2 Σεπτεμβρίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top