«Έπαιξε» για Κύπρο το όνομα του – Bρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη

«Έπαιξε» για Κύπρο το όνομα του – Bρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη

 

Ο 33χρονος εξτρέμ κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και παρότι το όνομά του “έπαιξε” δυνατά για την Κύπρο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Superleague.

Σύμφωνα με τη “Sportime” ο Ατρόμητος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου, καθώς απομένουν μερικές τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Έπαιξε» για Κύπρο το όνομα του – Bρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE