ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Πρόστιμο σε 23 πολίτες και 9 υποστατικά - Αναλυτικά ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Πρόστιμο σε 23 πολίτες και 9 υποστατικά - Αναλυτικά ανά επαρχία

Σε 23 καταγγελίες πολιτών και 9 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο 888 ελέγχων παγκύπρια για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Επίσης, υπήρξαν 4 καταγγελίες για μη κατοχή κυπριακής κάρτας πτήσης (CyprusFlightPass).
 
Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 137 έλεγχοι και έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών και 1 καταγγελία σε υποστατικό, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 219 έλεγχοι με 2 καταγγελίες σε υποστατικά και 5 σε πολίτες.
 
Επιπλέον, στη Λάρνακα έγιναν 1 καταγγελία υποστατικού και 4 καταγγελίες πολιτών από σύνολο 136 ελέγχων, ενώ στην Πάφο, έπειτα από 109 ελέγχους, έγιναν 2 καταγγελίες υποστατικών και 1 καταγγελία σε πολίτη.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 159 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και 3 καταγγελίες υποστατικών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 80 ελέγχων έγιναν μόνο 3 καταγγελίες σε πολίτες.
 
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 48 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top