«Χτυπάει» Μπεγερίν!

«Χτυπάει» Μπεγερίν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Έκτορ Μπεγερίν και έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ.

Ο Τούμας Τούχελ κατάφερε να πάει την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, χάνοντας ωστόσο το τρόπαιο από την Μπάγερν Μονάχου (1-0).

Οι Παριζιάνοι θέλουν να επαναλάβουν την εξαιρετική τους πορεία, αυτή τη φορά με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να ενισχυθούν σημαντικά και κυρίως μεσοαμυντικά.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Έκτορ Μπεγερίν. Ο 25χρονος Ισπανός δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ, αλλά η Παρί έκανε ήδη πρόταση για την απόκτησή του που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση των «κανονιέρηδων» δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά το βέβαιο είναι πως θα κάνουν την προσπάθειά τους να τον κρατήσουν αφού ο Μικέλ Αρτέτα τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Χτυπάει» Μπεγερίν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.