Τα… νέα πόστα στη διαιτησία για Τράττο, Γερασίμου και Ιωάννου

Τα… νέα πόστα στη διαιτησία για Τράττο, Γερασίμου και Ιωάννου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίας συζήτησε γενικότερα θέματα διαιτησίας και αποφάσισε να εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας τη συγκρότηση της Επιτροπής Διαιτησίας για τους ορισμούς του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.

Σύμφωνα με την εισήγηση οι Λεόντιος Τράττος και Παναγιώτης Γερασίμου θα είναι υπεύθυνοι για τους ορισμούς διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, Επίλεκτης ΣΤΟΚ και Πρωταθλήματος Ένταξης και ο Μιχάλης Ιωάννου υπεύθυνος για τους ορισμούς των παρατηρητών. Η θητεία τους θα είναι για ένα χρόνο.

Πηγή: Cfa.com.cy

The post Τα… νέα πόστα στη διαιτησία για Τράττο, Γερασίμου και Ιωάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.